Vi har siden 17.12 og frem til i dag 6.1. hatt problemer med mailer til/fra ***@handball.fagerstrand.no, ***@fotball.fagerstrand.no, ***@styrke.fagerstrand.no, ***@allidrett.fagerstrand.no og ***@innebandy.fagerstrand.no.


Øvrige mailer ***@fagerstrand.no har og fungerer som normalt.


Vi ber om at dere sender mailer på nytt dersom dere har sendt oss mail til disse e-postene ila perioden med nedetid.FIF
Fagerstrand idrettsforening følger NIF og Nesodden kommunes sin oppfordring om å utsette alle treninger/samlinger til og med 17. januar 2021.


Mandag 4. januar er det kommet nye oppdateringer i den nasjonale smittevernveilederen for idrett.

Følgende endringer gjelder fra og med i dag, mandag 4. januar:

  • Alle organiserte idrettsaktiviteter innendørs anbefales utsatt til etter 18. januar, inklusive aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/kohorter. Alternativ trening kan gjennomføres ute så lenge meteren overholdes.

  • Aktiviteter utendørs for barn, unge og voksne kan i perioden gjennomføres dersom det er mulig å holde god avstand, én meter. Utendørsaktiviteter som f.eks. fotball, bandy og ski må gjennomføres uten kontakt for alle aldersgrupper.

  • Unngå alle unødvendige reiser i inn- og utland frem til 18. januar.

  • De fleste av arrangementene vil ikke være i tråd med nasjonale anbefalinger og bør derfor utsettes eller avlyses. Se for øvrig regler for arrangementer.

  • Toppidrett som har et særskilt unntak med egen regulering, omfattes ikke.

Endringslogg

5 views0 comments

I dag kom det nye retningslinjer og anbefalinger fra regjeringen for all innendørsaktiviteter:


"Alle organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs, anbefales utsatt til etter 18. januar. Dette gjelder også alle aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/kohorter. Utendørs aktiviteter kan gjennomføres dersom det er mulig å holde god avstand."


Vi ber derfor alle våre FIF medlemmer om å forberede seg på oppstart med innedørsaktiviteter først fra den 18. januar. Les mer her.Hilsen styret i FIF


9 views0 comments

© 2020 Fagerstrand Idrettsforening

Kløftaveien 26, 1454 Fagerstrand 
leder@fagerstrand.no

Copyright © 2020 FIF. 
Nettsiden er utviklet av minigris.no