Fotballgruppa

Bli med og spill fotball i ‘Fagerstrand Fighters’.

Vi er en liten klubb med stort hjerte for barnefotball. Vårt mål er å tilby et godt sosialt og sportslig tilbud her på Fagerstrand.

 

Fagerstrand Fighters tilbyr organisert trening og serie og cupspill for alle barn født 2014 og oppover. Vi har for tiden 6 lag med 75 aktive barn.


Vi trener ute på Myklerud kunstgressbane. Vintertrening foregår inne på Myklerud skole. De yngste trener 1 gang pr uke og måler krefter med de andre klubbene på Nesodden i den lokale Kiwi-miniserien. De eldre lagene trener 2-3 ganger pr uke. Fra klasse 10 år og eldre spiller i Osloserie. Alle våre lag deltar på ulike Cuper både sommer og vinter.

 

Fotballens motto - ‘Flest mulig, lengst mulig, så lenge som mulig’. Vi har fokus på barneidrett, allsidighet og fysisk aktive barn. Våre treningsprinsipper bygger på Trygghet og Glede = Mestring og Utvikling.

Vi jobber etter NFF sine prinsipper om at barnefotball er for alle. Med fotballen lærer barna Fair play, Samhold, Lagarbeid, Inkludering og Likeverd. Idrett skal ikke være kostbart, vi har derfor den laveste treningsavgiften (1100 kr/år) av alle fotballklubber i området.

Ta kontakt og bli med på moroa.

Leder fotball er: 

Thomas Nebbenes Juul
leder@fotball.fagerstrand.no

Skjermbilde 2020-12-15 kl. 23.55.28.png