Vi søker flere ildsjeler/frivillige

Som en direkte konsekvens av at norske myndigheter ønsket å få kontroll på covid- 19 viruset, var idretten i store deler av 2020 helt nedstengt eller under svært strenge restriksjoner.

Nå har idretten fått startet opp igjen med treninger for de under 19 år og breddeidretten ute for alle aldersgrupper. Det er fortsatt lukket for kamper, cuper og andre arrangementer, men la oss håpe at smitten kommer under kontroll og at vi går mot økt aktivitet innen idretten utover i 2021.

FIF ønsker å kunne bidra til at aktiviteten og tilbudene til barn og unge skal kunne bestå i vårt lokalmiljø på Fagerstrand, og for å gjøre dette er vi avhengig av hjelp fra flere frivillige i lokalsamfunnet.

Frivillige og ildsjeler vokser ikke på trær, men er grobunn for de som skal vokse opp helt innerst på Nesodden. Vi ønsker å holde liv i klubben, vi ønsker å sikre tilbudene til barn og unge – og for å få til det trenger vi flere som kan hjelpe til

Frivillige som kan bidra som trenere, oppmenn, administrasjon eller bidra innad i gruppestyrene og i styre for klubben.

Enten du “handy” og kan bidra til direkte dugnadsarbeidet på klubbhuset, eller kanskje du er “heady” og kan tenke deg å hjelpe til med noe it-tekniske oppgaver på hjemmesiden, all innsats er velkommen, og all frivillighet ønskes og mottas med en stor klapp på skulderen, varm kaffe og takk!

For at FIF skal kunne fortsette sitt arbeid er vi avhengig av at flere ønsker å bidra også i vervene for å drive selve klubben så vel som de sportslige gruppene og treningene.

Fagerstrand Idrettsforening er en fleridrettsklubb – det betyr at Fagerstrand Idrettsforening har flere sportslige grupper; Allidrett, Fotball, Håndball, Innebandy og Styrke.

Er du interessert ta kontakt med en i styret eller bruk denne mailen – og husk alle spørsmål er aktuelle. Har du et spørsmål er det helt sikkert noen andre som kanskje lurer på det samme.

Fagerstrand Idrettsforening