Innebandygruppa

Fagerstrand Innebandy har gjennom årenes løp vokst til å være den største innebandygruppa på Nesodden. Vi er en levende gruppe med spillere i alle aldre, fra 6 år og oppover til seniorer.

Alle lagene trener i Bakkeløkkahallen mandager, onsdager og fredager.

Våre kjerneverdier er Glede, gode holdninger, utvikling og langsiktighet. Disse verdiene tar vi alltid med oss i innebandygruppa og i vårt tilbud til alle barn og unge på Nesodden.

Innebandy skal bidra til en helhetlig utvikling av barna. I mini-innebandy har vi fokus på glede, lek, trygghet og mestring. Barna skal få spille innebandy i et inkluderende og aksepterende miljø der de får møte venner, ha det gøy, og bli så gode som de selv vil, en av våre kjerneverdier er glede og her passer alle inn! Alle skal føle mestring. Fokusere på fremgang og utvikling, ikke resultat.

Frem til barna fyller 10 år deltar lagene deres på Minirunder, dette er lagspill på barnas premisser, der gleden over å spille kamp og være sosiale er det viktigste, alle spiller og alle får premie. Minirunder er innebandy i forenklet form spesielt tilpasset de yngste spillerne.

Etter fylte 10 år begynner lagene i aktivitetsserier med regelemessige kamper i sitt nivå. Det er ingen topping av lag før fylte 15 år, og alle deltar og bidrar på sine premisser.
Dette er aktivitet som vi ser mange barn setter pris på og det bidrar også til et sosialt miljø for barna. De treffer andre barn fra andre kretser og får utvidet sin opplevelse av lagidrett.

Fagerstrand idrettsforenings innebandygruppe har spillere på alle nivåer, vi har lag i alle aldersgrupper fra minigruppa til jenter 15 år. Vi har hatt stor satsning på jenter og har jentelag i både mini, 10 år og 15 år. Gutta er også godt representert i både mini, 10 , 11, og 14 år og Herrer A-lag. Sistnevnte er i toppen av 4 divisjon og markerer seg regionalt.

 

Vi har også et Senior Damelag som er svært aktive og viser bedre resultater for hvert år.

Følg vår Facebook side her.

 

Leder innebandy er: 

Angella R. Ordenes
leder@innebandy.fagerstrand.no