• FIF

Fem elever fra Myklerud skole smittet med covid-19

Vi forstår det er stor bekymring blant foreldre og barn tilknyttet FIF grunnet økt smitte på Myklerud skole. Vi følger alltid Nesodden kommunes smittevernhensyn og har stoppet all aktivitet ut året. Vi ber dere følge med på kommunens hjemmesider for oppdateringer.


Info fra kommunen:

De smittedes foresatte har blitt, eller vil bli, kontaktet av kommunens smittesporere lørdag ettermiddag og kveld. Det arbeides nå med å få kartlagt barnas nærkontakter slik at de kan kontaktes og få beskjed om å gå i karantene. Med nærkontakt menes de som har vært nærmere den smittede enn to meter i et kvarter eller mer. Som nærkontakter regnes også de som har hatt direkte fysisk kontakt med den smittede. De som er smittet skal i isolasjon.

De som ikke blir kontaktet av smittesporerne behøver ikke å foreta seg noe spesielt, utover å følge de tre hovedrådene som er gitt for å unngå smittespredning: Hold minimum en meter avstand, og bruk munnbind (hvis du er over 12 år) og er i situasjoner der det ikke er mulig å holde avstand. Vær nøye med håndhygienen og hold deg hjemme hvis du er syk.

De som vet at de har vært nærkontakter, men likevel ikke har blitt kontaktet av smittesporerne, må gå i karantene i 10 dager gjeldende fra det tidspunkt de sist var i nærkontakt med den smittede.


https://www.nesodden.kommune.no/kriseinformasjon-beredskap/informasjon-om-koronavirus/

615 views0 comments

Recent Posts

See All

Fortsettende årsmøte 8.6.2021

Det skal velges leder og nestleder. Meld dere på her: https://isonen.com/event/ckp5tmfs90pnv0d69zbr4465z/?fbclid=IwAR1kOuKL8N7c1s4aRlrM3qM-ldJF0lMuBJQzRx0hqYY51z_AYJdblYUMG1o FIF

Fortsettende årsmøte 26.mai 2021 kl 19:00

Fortsettende årsmøte Fagerstand Idrettsforening - 26.mai 2021 kl 19:00. Årsmøte 11.mai 2021 ble ikke avsluttet da styret i Fagerstrand Idrettsforening ikke var komplett. Dermed besluttet årsmøte å for