Styrkegruppa

Styrkegruppa har adresse Kløftaveien 26, 1454 Fagerstrand, i underetasjen på klubbhuset, Myklerudbanen.

 

Om styrkegruppa

Gruppa har røtter tilbake til 2003. Gruppa ble opprettet av ildsjeler som på den tiden ønsket å gi ungdommen et alternativ til de andre lagsportene.

 

I styrkegruppas spede oppstart i 2004 holdt de til i et lite rom i andre etasje nede i Bakkeløkka-hallen. Etter hvert som medlemmene og gruppa vokste i ble 35 fysiske kvadratmeter litt knapt. Gruppa endte da med å stasjonære seg i FIF-kjelleren, og fikk umiddelbart det oppfinnsomme navnet Kjellern gym.

 

Helt siden oppstarten har styrkegruppa vært en liten, men sammensveiset gjeng, som sammen har hatt en interesse for å løfte tunge ting opp, for så å sette de på plass igjen.

 

Styrkerommet fikk en større oppgradering i 2018 og har siden den gang hatt kontinuerlige oppgraderinger. Siden 2018 så har planløsningen blitt optimalisert for å utnytte plassen best mulig, vi fikk flere løfteplattformer og løftesoner, flere apparater og mye mer vekter, nytt Sonos steroanlegg og et nytt adgangskontrollsystem som ga betydelig bedre åpningstider.

 

Styrkegruppa drives utelukkende av dugnadsarbeid og alle medlemsinntekter går til å gjøre tilbudet enda bedre og styret er alltid interessert i forslag til mulige forbedringer og oppgraderinger.

 

Slik blir du medlem

  1. Meld deg inn i FIF her

  2. Betal treningsavgift + adgangsbrikke.

  3. Send følgende info til Sverre.

    • Bilde av innbetaling.

    • Navn, telefonnummer, alder.

    • Navn og telefonnummer til forelder (for medlemmer under 18 år)

  4. Når alt over er utført så utleveres adgangsbrikke.

 

Adgangsbrikke og åpningstid

Adgangsbrikken er personlig og gir deg tilgang alle dager mellom 07:00 og 23:00.

 

Treningsavgift og priser

(Les hele teksten)

Alle medlemskap løper fra 1. hver måned, dersom man melder seg inn underveis i måneden så må betale 50kr per uke i treningsavgift frem til månedsskifte. (Dersom man ikke betaler dette så vil medlemskapet løpe fra 1. i inneværende måned)

Eksempel 1: Dersom man melder seg inn 14. Januar så betaler man 100kr for 2 uker trening frem til månedsskiftet 1. februar i tillegg til avgift oppført nedenfor.

Eksempel 2: Dersom man melder seg inn 14. Januar og kun betaler treningsavgift nedenfor så vil medlemskapet gjelde fra og med 1. Januar.

 

Priser

Adgangsbrikke: 100kr

12mnd treningsavgift: 2100kr (175kr/mnd)

6mnd treningsavgift: 1200kr (200kr/mnd)

3mnd treningsavgift: 750kr (250kr/mnd)

Ungdomsrabatt (inntil 18 år)

6mnd treningsavgift 1000kr (167kr/mnd)

Betalingsinformasjon

Kontonummer: 1503.10.77912

VIPPS: #92207

 

Drop-in etter avtale 75kr 

 

Aldersgrense

15 år. Alle medlemmer under 18 år må ha godkjenning fra en foresatt for å få lov til å trene uten en voksen. Klikk for å se skjema.

 

Klikk her for å se hvordan adgangssystemet fungerer

Klikk her for å bli med i Facebook gruppa

Trivselsregler

1. Vask hender før/etter trening.

2. Hold 1m avstand.

3. Vask utstyr etter bruk.

4. Bruk hele åpningstiden 07:00-23:00.

5. Ikke avtal å trene med mange venner på samme tidspunkt.

6. MAKS 10 personer i rommet.

7. Ikke slipp inn noen som ikke er medlem.

8. Husk å registrere brikke ved ankomst. Se forklaring her.

9. Sett på alarm når du er sistemann som forlater lokalet. Se forklaring her.

 

Artig kuriosa

Fagerstrand styrkegruppe het opprinnelig Løkka gym. Dette stammet fra at de første lokalene holdt til nede på Bakkeløkka (rett etter at Bakkeløkkahallen var bygd). Når gruppa flyttet opp til klubbhuset, ble navnet endret til det de fleste husker, nemlig «Kjellern».

 

En ekte styrkeløftklubb!

​I 2016 ble styrkegruppa offisielt med i Norges styrkeløft forbund. Vi gjorde dette, slik at våre medlemmer som ønsker å drive aktivt kan gjøre dette i klubben.

 

Rent senter med fokus på antidop-arbeid

I 2012 ble det igangsatt en intensiv holdningskampanje og antidop-arbeid i hele foreningen. Etter denne prosessen ble Fagerstrand idrettsforening sertifisert til å være et «rent idrettslag». Alle medlemmene ble også oppfordret til å gjennomgå kurset for å bli en ren utøver.

 

Antidopingarbeid har vært svært viktig for alle gruppene i klubben, men styrkegruppa ønsket å ta dette ekstra på alvor, da flere av våre potensielle medlemmer er i «risikogruppen» hva dopingbruk angår. Styrkegruppa gjennomgikk svært mange forpliktelser som er pålagt for å bli kvalifisert som et såkalt «rent senter» av Antidoping Norge.

 

Styre

Leder, Sebastian Melbye tlf: 40471110 email: sebastian@fagerstrand.no

Nestleder, Sverre Olsen tlf: 93080613 email: sverre@styrke.fagerstrand.no

Styremedlem, Thomas Gulbrandsen tlf: 46639186